Costume Designer talks Kristen Stewart and WTR

Kim Bowen, kostýmová výtvarníčka filmu Welcome to the Rileys, v nedávnom rozhovore spomenula aj Kristen:
Vytvorenie dokonalého vzhľadu pre Kristeninu postavu Mallory:
"Kristen bola výzvou, pretože je veľmi, veľmi elegantná. Je to jeden z najprirodzenejšie elegantných ľudí, s ktorými som sa kedy stretla. Na svojom tele má jednoducho niečo prirodzené, spôsob, akým je tvarovaná a spôsob, akým sa hýbe. Je to nesmierne nadaná herečka.
Prešli sme troma rôznymi smermi, kým sme našli správne oblečenie. Prvý raz to bol sen stylistu, vyzerala úžasne. Moderná verzia Jodie Foster vo filme "Taxi Driver", jednoducho nádherné. Potom sme si uvedomili, že to nie je to správne, vyzerala príliš dobre. Chceli sme, aby vyzerala oveľa krehkejšie.
Na konci sme sa toho všetkého museli vzdať. Nakoniec skončila v oblečení, ktoré jej bolo velikánske, skrývala sa v ňom. Naozaj vidieť ju môžete iba v striptérskych kostýmoch, sú dosť nevkusné - také, o akých si mladé dievčatá myslia, že v nich vyzerajú sexy."

Investícia Kristen Stewart do postavy:
"Kristen je veľmi talentovaná herečka. Pracovala na Twilight filmoch a pre ňu bolo veľmi dôležité stvárňovať tento charakter so skutočnou dávkou reality. Nemyslím si, že z toho chcela urobiť niečo povrchné, nemyslím si, že chcela byť fascinujúca. Na tom jej nezáležalo, chcela byť skutočná.
Kristen je veľmi odvážna herečka. Chcela byť pohltená postavou Mallory. Nezaujímalo ju, či bude vyzerať pekne, v skutočnosti myslela na úplný opak. Maskéri ju celú pokryli modrinami a sinkami. Kristen polovicu času vyzerala ako vrak. Vôbec netúžila po fyzickej dokonalosti."

www.kristenstewart.sk

0 comments:

Post a Comment