Kristen Stewart Feels ‘Strong’ In ‘Snow White’ Armor

Kristen Stewart môže byť najkrajšia zo všetkých , ale jej "Snow White" (Snehulienka), ktorá bola predstavená v San Diegu na Comic-Cone 23.júla (sobotu) rozhodne nevyzerá ako slečna v núdzi.

"Twilight saga" herečka vyrazila na pódium aby podporovala film "Snow White and The Huntsman" v hale spolu s jej co-stars Chris Hemsworth, Charlize Theron a Sam Claflin, producentom Joe Rothom a režisérom Rupertom Sandersom.

Bohužiaľ, nebola žiadna stopáž na ukážku, pretože film sa začne až na budúci týždeň ale cast aspoň priviedli nejaké prvé podoby na kostými a všeobecný pocit z filmu.

Snehulienka (Kristen Stewart) nemala však žlto-modré šaty .Namiesto toho bola celá pokrytá brnením a v ruke držiaci obrí štít vyzdobený bielym stromom.

Jej očarujúci princ (Sam Claflin) , bol oblečený podobne aj keď vraj vtipkoval, že jeho princ neni tak sladký ako by mohol byť v predchádzajúcich inkarnáciach .

Huntsman (Chris Hemsworth) , vyzeral trochu otrhane,špinavo so svojou sekerou a bežným oblečením .Na otázku čo musel urobiť na vziate takého kostýmu , žartovne odpovedal ,že to vyžadovalo "Asi 4 až 5 hodín váľania sa v bahne, 4 dni pitia ".

Zlá macocha (Charlize Theron) bola rovnako impozantná ako ktokoľvek mohol dúfať. Vyzerala ako najhrozivejšia kráľovná z klasických kreslených Disney rozprávok s lemovaným blond čepcom na hlave a dýkou v ruke .Dokonca začala vtipkovať ohľadne jej pracovania s co-star Kristen Stewart : "Som na teba pripravená mrcha, Poďme!",dodala na začiatku Comic-Conu .


Toto bude jedna z prvých odlišných rolí Kristen Stewart mimo "Twilight sagy" povedal Roth a časť obsadenia . Pre Kristen Stewart to bude možnosť hrať tvrdšiu rolu.

Kristen povedala ,že jej možno najväčší problém bude pracovať v objemnom brnení a to v priebehu celého natáčania v Anglicku .
"Nie je to dievčatko sediace s malými čvirikajúcimi vtáčikmi, ktoré jej hovoria čo ma robiť a kam ísť," povedala Kristen o svojej postave. "Občas sa budete cítiť tak silná, avšak niekedy zas tak drobná."

2 comments:

H said...

:D na tý fotce je oproti ostaním taková malinká :D

Sisindela Affs said...

Ahoj :) Veľmi sa ospravedlňujem za to že som bez ohlásenia odišla z blogu na viac ako 2 mesiace a zároveň ďakujem že si si ma nechal ako spriatelený blog! :) Naozaj som to nečakala a prepáč. Mám na to súkromné osobné dôvody ktoré... nechcem zverejňovať žiadným spôsobom... Prichádzam späť v plnej sile! :)

Post a Comment