Robsten New photos from wedding and shopping Trip At IGUANA Vintage Clothing!

Tieto zábery Kristen a Roberta môžu vyznieť staršie , no popravde sú z agusta minulého roku 2010 , kde práve tráveli čas na svadbe svojich priateľov. Aj keď síce niektoré fotografie z tejto udalosti už boli zverejnené tieto sú nové.

Na fotke zreteľne vidieť Kristen ako drží Roberta za rameno a Robert Kristen za pás . Takisto na ďalšej fotografií , kde pár pózuje so svojimi dvoma priateľmi sa Robová tvár jemne kolíše na tvár Kristen .Či pár skutočne spolu chodia , nevie nikto . No podľa reakcií ľudí väčšina tvrdí ,že obaja to taja aspoň pred kamerami.
18. júla sa objavila informácia ,že dvojica si urobila romantický výlet do IGUANA Vintage obchodu s oblečením v Sherman Oaks, Los Angeles.

"Rob sa vraj vôbec nenudil a stráveny čas vypĺňal pozorovaním na veci okolo skladu a pomáhaním Kristen. Keď si Kristen začala skúšať oblečenie v kabínke dokonca požiadala Roba o jeho názor , či si myslí ,že vyzerá v tom dobre. " Povedal zdroj.
Zdroj taktiež uviedol ,že Kristen si kúpila džínsy a pár tričiek . A ako jediný z najvzrujucejších hollywoodských párov sa ku zamestnancom správali veľmi zdvorilo .

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

0 comments:

Post a Comment