Robert moving in with Kristen ?

Hviezdy Twilight Robert Pattinson a Kristen Stewart majú v pláne spoločne sa nasťahovať do nového domova v snahe zachrániť ich vzťah. Pár ktorý opakovane popiera, že by bol v romantickom vzťahu si prenajali dom v Los Angeles mesačne za $ 14, 000, napriek tomu že 24ročný britský herec chcel pôvodne žiť v New Yorku, informovalo Contactmusic.

"Myslím, že o tom Robert naozaj uvažoval, uvedomil si, že by rovnako chcel žiť v New Yorku, ale nechce byť nikde bez Kristen," povedal zdroj.

Pár dúfa, že im tento krok pomôže zaceliť ich vzájomnú lásku vo vzťahu, keď sú oba kvôli pracovným záväzkom vedení od seba, tak ako to predviedla Kristen, 20, keď údajne odmietla zúčastniť sa posledných Teen Choice Awards v Kalifornii s Robertom.

"Kristen je na natáčaní On the Road v Montreale a mohla ísť na odovzdávanie cien, ale nechcela čeliť médiám a prípadným otázkam ohľadom jej vzťahu s Robertom," dodáva zdroj. "Ako pár odlúčený na dlho dobu by spolu mali tráviť každú chvíľku. Jej odmietnutie pre Roberta asi znamenalo šok, cítil potrebu s ňou pracovať a tráviť voľný čas, bez ohľadu na tlač," dodal zdroj.

0 comments:

Post a Comment