‘Breaking Dawn’ Birth Scene is “Graphic” & “Hardcore” at Comic-Con

Jeden z najviac očakávaných dychtivo-predvídaných scén v prvej časti "Twilight saga : Breaking Dawn" (okrem sexuálnej scény medzi Edwardom a Bellou) je kontroverzná scéna narodenia Renesmee .Kristen Stewart a Robert Pattinson odhalili dôverné informácie ohľadne toho, čo fanúšikovia môžu očakávať- a pripravte sa ,pretože to bude grafika !

Posledná kniha Stephenie Meyerovej milovanej "Twilight ságy" , Bella Swan (Kristen Stewart) bude mať upírie dieťa s otcom dieťata , manželom Edwardom Cullenom (Robert Pattinson).
"Scéna s pôrodom je tak odlišná od všetkého ostatného vo filme", povedal vo štvrtok počas panelu na Comic-Con Rob. "Pre Fantasy série to ide docela ďaleko .Je to hardcore , to je grafika .Neexistuje žiadny iný spôsob , ako to urobiť. Bola to sranda."
Ako sa dá zvládnuť ten chaos počas nakrúcania ?
"Bolo to fajn hrať," dodal Rob . "Snaži sa pomáhať, ale nevie čo má robiť .Bol úplne zničený po tej celej veci."
A Kristen potrvrdila podobné pocity ohľadne grafického typu narodenia.
"Myslela som si ,že to bolo tak cool," povedala publiku na Comic-Con 21.júla ."Myslím si , že sme sa snažili ísť ako hardcore , najviac ako sme mohli. Nie je to typická pôrodná scéna .Trvala dva dni natáčania .
"Dvojdňová práca je naozaj ťažká," vtipkuje na pobavenie režiséra Billa. "V knihe ako všetci viete , sa doslova dusí v krvi . To bolo vždy v mojej hlave, že je schopná bojovať tvrdšie , než akýkoľvek človek by naozaj mohol , pretože je to v nej - doslovne."
V druhej časti , keď sa Bella (Kristen) stane upírkou , zaiste predstiera úplne zotavenie .
"Hrala som sa s jedom, ktorý preteká cez moje žily ". A to po chvíli úplnej neviazanosti ," hovorí. "S pokojným výdychom po pôrode."

0 comments:

Post a Comment